Сертификати

Фирма Диддо 1991 ЕООД е регистрирана в Търговския регистър през 2009 г, а годината в името й – 1991, отразява годината, в която започнахме да изработваме бижута. През годините сме имали и управлявали до 4 магазина в София. В момента акцентираме на интернет търговията, а в представителния ни магазин в центъра на София, може да ни намерите по всяко време, когато сме ви необходими. Фирмата има всички необходими регистрации по законите в РБЪЛГАРИЯ, включително регистрация в Министерството на финансите, по наредбата за работа с благородни метали, даваща ни право да изработваме и търгуваме с бижута от благородни метали и скъпоценни камъни. 

Бижутата ни са проверени и маркирани със съответния държавен знак за титър ( проба, карат) от специализирана лаборатория на НАП. Фирмата издава сертификат за закупеното от Вас бижу с описание на изделието, чистотата на метала (неговата проба) , грамаж на изделието (при златните бижута) и вида на камъните вградени в бижуто Ви. 
При поръчка на бижу с диамант над 0,30 ct , камъкът има отделен сертификат оказващ неговите характеристики и качество от специализирани, международно признати лаборатории за оценка на камъни. 
Всички изделия на фирмата са тествани в ултразвукови вани, вибрационни барабани и центрофуги преди пускането им за продажба в търговската мрежа или доставката им до определен клиент и отговарят на европейските стандарти за качество.